Privind in urma cu un an, imi aduc aminte de un adult neechilibrat, perfectionist, neimpacat cu el insusi. Dar alaturi de Oana, am reusit sa evoluez foarte mult: am invatat sa ma accept, iubesc, pretuiesc cu toate trairile, sa comunic asertiv, sa accept ca sunt un parinte suficient de bun si nu perfect. Oana a fost langa mine si m-a tinut de mana atunci cand a trebuit sa vindec trecutul. Ii sunt recunoscatoare si o recomand cu multa caldura!

Oana este persoana care reuseste sa aduca mereu o noua perspectiva asupra unei situatii. Cerebrala si echilibrata este genul de om cu care pot discuta orice si oricand, cu care ma simt in largul meu. Un om deschis pe care ma bucur mult sa il am in preajma mea.

Cu ajutorul Oanei am reusit sa identific anumite aspecte din viata mea la care trebuie sa lucrez pentru a putea fi in armonie cu mine si totodata cu cei din jurul meu. Este o munca constanta si de cele mai multe ori grea, insa cu multe recompense. Obisnuiti fiind cu stilul nostru de viata haotic, mereu pe fuga uitam sa ne uitam inauntrul nostru. Impreuna cu Oana am invatat cum sa am grija de mine mai bine. Mulțumesc mult!

În cadrul ședințelor am reușit să elucidez multe probleme personale. Ceea ce mi-a plăcut cel mai mult este faptul că principiile învățate la terapie nu m-au ajutat doar pentru soluționarea problemele pentru care am venit inițial, ci și după, când am întâmpinat alte dificultăți. Relațiile mele cu cei din jur și cu mine însămi au evoluat considerabil. Abordarea Psih. Oanei Suba este simplă și merge în profunzime. Mulțumesc mult!

Oana este o persoana minunata si un terapeut genial. Cu fiecare sedinta ma ajuta sa ma cunosc mai bine si sa trec peste momentele care imi provoaca anxietate si nesiguranta, punand lucrurile in perspectiva. Prima data cand am contactat-o treceam printr-o perioada dificila, făceam des atacuri de panica, nu mai zambeam și nu ma mai bucuram de momentele prezente, pana intr-un final am fost diagnosticata cu burnout. Ședințele terapeutice ale Oanei mi-au redat încrederea în mine, m-au invatat sa gândesc deschis și sa ma bucur din nou de micile bucurii ale vietii pe care le-am dat uitarii! Din punct de vedere terapeutic, Oana este mereu plina de interes, profesionala si o persoana pe care te poti baza în orice situatie. Am învăţat să nu mai spun “trebuie” sau “e prea târziu” si sa fiu mai buna si mai intelegatoare cu mine. O recomand din tot sufletul!

Pentru mine, ședințele de terapie sunt un adevărat ajutor. Pe langa faptul că am reusit sa-mi inteleg mai bine emoțiile, sa procesez ceea ce simt, am învățat de asemenea să ma iert, sa fiu îngaduitoare cu mine. Sa accept ca nu sunt perfectă si sa ma bucur de micile plăceri, sa nu aștept “momentul perfect” ca sa incep sa traiesc. Problemele mele cu anxietatea s-au redus și asta pentru că învăt sa ma accept asa cum sunt, sa nu lupt împotriva mea, ceea ce înainte se întâmpla si ma facea nefericită.

Cand am inceput sedintele de terapie cu Oana, aveam enorme procese de constiinta cu privire la  diferite vinovatii asumate apriori, fara o analiza pertinenta a situatiilor. Pur si simplu trebuia sa fiu vinovatul de serviciu. Si mi se parea normal. Pe parcursul terapiei cu Oana, nu doar ca aceste sentimente de vinovatie s-au diminuat drastic, dar multe alte aspecte ale vietii mele s-au imbunatatit si continua sa se imbunateasca.  Impreuna cu ea, continui sa descopar noi cai prin care sa aduc o lumina pozitiva vietii mele si sa elimin acele daunatoare comportamente mostenite. Cu deosebita recunostinta, un mare Multumesc Oana!